Дніпро, Січеславська Набережна, 37
Дворівневе приміщення площею 70 м2, розташоване в 9-поверховому багатоквартирному будинку.
Проєктування та монтаж:
Для даного об'єкта ми використовували енергоефективні теплові насоси повітря-повітря Cooper & Hunter, які працюють на обігрів при температурі до -25 ° С і мають високий показник СОР (> 3). У теплу пору року ці ж теплові насоси виконують функцію кондиціонування повітря і ефективно охолоджують приміщення. Для відповідності концепції дизайн-проекту внутрішні блоки теплових насосів були пофарбовані в чорний колір. Чистота і свіжість повітря в ресторанах грають дуже важливу роль. Система вентиляції в ресторані повинна ефективно забирати відпрацьоване повітря, видаляти запахи їжі і подавати чисте, свіже, насичене киснем повітря в приміщення. На даному об'єкті була реалізована система припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією тепла за допомогою установки Cooper & Hunter потужністю 2000 м3/ год. Рекуператор у вентиляційній установці дозволяє обмініватися температурой вхідного і вихідного потоків повітря при температурі повітря на вулиці до -10 ° С, забезпечуючи економію на підігріві повітря з вулиці. Якщо температура на вулиці опускається нижче -10 ° С - у вентиляційній установці автоматично включається калорифер, який підігріває вхідне повітря і не дає занадто холодному повітрю надходити в приміщення. Завдяки спеціальному фільтру з гігроскопічними функціями система вентиляції підтримує оптимальний рівень вологості повітря. Повітроводи системи вентиляції були пофарбовані в чорний колір для відповідності концепції дизайну на об'єкті. В італійському ресторані SiSi піца випікається в спеціалізованій дров'яної піца-печі. При згорянні дров в печі утворюється сильний жар (температура 300 ° С), дим і залишки горіння. Дрова в цій печі горять завжди, тому що для того, щоб випікати на ній справжню італійську піццу, піч необхідно прогрівати 2 тижні. Для вирішення завдань видалення диму, гарячого повітря і залишків горіння над піцца-піччю була встановлена ефективна витяжка, оснащена спеціальним гідрофільтром, який за допомогою холодної води остуджує гаряче повітря, очищає його від продуктів горіння, а дим виводиться за допомогою спеціального воздуховода, який виведений вище рівня 9 поверху. Таким чином, дим не потрапляє на подвір'я будинку, в якому розташований ресторан.
та отримайте оцінку можливостей підвищення
енергоефективності та енергозбереження об'єкту
та отримайте оцінку можливостей підвищення
енергоефективності та енергозбереження об'єкта