Дніпро, вул. Січових Стрільців
Ресторан площею 120 м2, з відкритою кухнею і хоспером
Проєктування та монтаж:
Для даного об'єкта ми використовували енергоефективні теплові насоси повітря-повітря Daiko, які працюють на обігрів при температурі до мінус 20 ° С і мають високий показник СОР (> 3). У теплу пору року ці ж теплові насоси виконують функцію кондиціонування повітря і ефективно охолоджують приміщення. Особливістю даного закладу є відкрита кухня з хоспером. Для того, щоб повітря в приміщенні ресторану було чистим і свіжим була реалізована ефективна витяжка із зони кухні. Окремо варто сказати про особливості вентиляції повітря при наявності хосперу. При приготуванні страв на хоспері виділяється багато жиру і диму. Для того, щоб жир не потрапляв в систему повітропроводів був встановлений гідрофільтр у вигляді парасольки, який запобігає потраплянню іскор, сажі і жиру в систему вентиляційних каналів, тим самим виключаючи ймовірність пожежі, забруднення повітропроводів і устаткування.
та отримайте оцінку можливостей підвищення
енергоефективності та енергозбереження об'єкту
та отримайте оцінку можливостей підвищення
енергоефективності та енергозбереження об'єкта